[Update] Kolejny program do DSJ4
-
lukasz050792
Re: [Update] Kolejny program do DSJ4
Wyślij mi swój save, bo nie mogę znaleźć nic, co by to powodowało. Próbowałem różnych rzeczy, ale ani razu takie coś u mnie nie wystąpiło.
-
kamilziaja054
-
lukasz050792
Nie działający link wrzuciłeś.
-
kamilziaja054
-
lukasz050792
Dobra, już wyjaśniam. Program jest przystosowany tylko do customowych pucharów, stąd taki babol się pojawia.
Tworząc puchary i dodając skocznie, odznaczaj opcję "Puchar Świata / Puchar Narodów" i "Puchar Świata / PŚ w Lotach / Puchar Narodów". Stwórz własne odpowiedniki tych pucharów i korzystaj ze swoich.
Raczej nie uda mi się tego w żaden sposób obejść, bo te standardowe puchary są poza save'em. Problem pojawia się, bo program bazuje na samym zapisie i nie odczytuje samych plików gry.
Tworząc puchary i dodając skocznie, odznaczaj opcję "Puchar Świata / Puchar Narodów" i "Puchar Świata / PŚ w Lotach / Puchar Narodów". Stwórz własne odpowiedniki tych pucharów i korzystaj ze swoich.
Raczej nie uda mi się tego w żaden sposób obejść, bo te standardowe puchary są poza save'em. Problem pojawia się, bo program bazuje na samym zapisie i nie odczytuje samych plików gry.