Proszę piście na forum albo na e-melia:mikijag2000@wp.pl ,dziękuję za każdą pomoc.
jak zdobyć klucz do gry
jak zdobyć klucz do gry
Dzieńdobry państwo mam problem
niemoę znaleźć klucza do gry ski jump 3.
Proszę piście na forum albo na e-melia:mikijag2000@wp.pl ,dziękuję za każdą pomoc.
Re: jak zdobyć klucz do gry
najprostszy sposob to wejsc na glowna strone www.mediamond.fi i kupic gre, 10 euro i masz gre legalna na wieki, a o nielegalne klucze raczej sie na tym forum nie pytaj.miki200 wrote:Dzieńdobry państwo mam problemniemoę znaleźć klucza do gry ski jump 3.
-
Michal Skalik
...
... Michale , przecież widać po pisowni , że to młody człowiek ( dzieciak - bez obrazy Miki )... Wszedł sobie i myślał , że to Forum to coś w rodzaju ,, ...kto ma klucz do Dsj3, bo mam tylko 4 skocznie a chciał bym więcej ... ,,
))
Miki , tak jak kolega Skorpios napisał , wystarczy 10 Euro i masz Full wypas , trenujesz , skaczesz z innymi graczami na On-line czyli wszyscy w tym samym czasie i jest SUPER
Kody o które pytałeś są już zablokowane . Poza tym jaka to przyjemność ścigać się z samym sobą , co ? Te kody umożliwiały grę , owszem , ale grało się tam samemu , bez innych zawodników...
Tak więc spytaj Rodziców czy zasponsorują Ci ( kupią ) tę grę . .. Muszą jedynie mieć konto na Pay- Pal..
Miki , tak jak kolega Skorpios napisał , wystarczy 10 Euro i masz Full wypas , trenujesz , skaczesz z innymi graczami na On-line czyli wszyscy w tym samym czasie i jest SUPER
Kody o które pytałeś są już zablokowane . Poza tym jaka to przyjemność ścigać się z samym sobą , co ? Te kody umożliwiały grę , owszem , ale grało się tam samemu , bez innych zawodników...
Tak więc spytaj Rodziców czy zasponsorują Ci ( kupią ) tę grę . .. Muszą jedynie mieć konto na Pay- Pal..