zauważcie, że teraz jest wersja BETA a nie PEŁNA! teraz gram po to, żeby grać i mówić o błedach, a, jak już wcześniej pisałem, w czerwcu kupie własny klucz! ja nie pluje Jussiemu Koskeli w twarz ale tylko mówię, że gram na lamocie i go na początku lata usune! czy wy tego na serio nie pojmujecie?J.MIRO wrote:Na becie możesz sobie grać tym przeklętym lamotem, ale jeżeli będziesz grał pełną wersją na jakimś pirackim kluczu, to wiedz, że to jest piractwo, oszustwo, złodziejstwo i plucie w twarz twórcy.mlody5 wrote:gratulacjeJ.MIRO wrote:Mam wreszcie własny klucz!ja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Ale wiesz że w beta 2 nie będziesz miał nowych skoczni? One są tylko dla tych, którzy mieli klucz wcześniej (a Lamot ci nie wejdzie,zapewniam cię).mlody5 wrote:gratulacjeja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Co cię tak (przepraszam za użycie tego niegodziwego słowa) wkurwia? To, że Dragorwyin stwierdza fakt?J.MIRO wrote:Tak... Ale jesteś wkurwiający, nie będę już dalej pisał, bo i tak nie zrozumiesz, więc po prostu bądź cicho!
Last edited by clombee12 on 02 Apr 2011, 19:42, edited 1 time in total.
A ty na serio tego nie pojmujesz, że grając na ZL (nawet jeśli jest to beta!) okradasz Jussiego?!mlody5 wrote:zauważcie, że teraz jest wersja BETA a nie PEŁNA! teraz gram po to, żeby grać i mówić o błedach, a, jak już wcześniej pisałem, w czerwcu kupie własny klucz! ja nie pluje Jussiemu Koskeli w twarz ale tylko mówię, że gram na lamocie i go na początku lata usune! czy wy tego na serio nie pojmujecie?J.MIRO wrote:Na becie możesz sobie grać tym przeklętym lamotem, ale jeżeli będziesz grał pełną wersją na jakimś pirackim kluczu, to wiedz, że to jest piractwo, oszustwo, złodziejstwo i plucie w twarz twórcy.mlody5 wrote: gratulacjeja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
A co on może wiedzieć? Włamał się do mojego komputera? Grałem przez dłuższy czas dwoma zawodnikami, aż w końcu kupiłem!Dydux666 wrote:Ale wiesz że w beta 2 nie będziesz miał nowych skoczni? One są tylko dla tych, którzy mieli klucz wcześniej (a Lamot ci nie wejdzie,zapewniam cię).mlody5 wrote:gratulacjeja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Co cię tak (przepraszam za użycie tego niegodziwego słowa) wkurwia? To, że Dragorwyin stwierdza fakt?J.MIRO wrote:Tak... Ale jesteś wkurwiający, nie będę już dalej pisał, bo i tak nie zrozumiesz, więc po prostu bądź cicho!
I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, że tyle wykrzykników, ale niektórzy są uparci.
wiedz, że nawet, gdybyś dodał nie wiem całą książkę samych wykrzykników to oni sie nie odczepią. a zresztą, co was to obchodzi czy gram na swoim kluczu czy na lamocie czy klamocie lub dowolnym innym graczu? Obawiam się, że Polska to kraj demokratyczny, więc każdy ma swoje zdanie i to od nas samych zależy co będziemy robić!J.MIRO wrote: I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@J.MIRO Wybacz, ale Dragorwyin napisał że grałeś na Lamocie,chyba ma jakieś źródło.mlody5 wrote:wiedz, że nawet, gdybyś dodał nie wiem całą książkę samych wykrzykników to oni sie nie odczepią. a zresztą, co was to obchodzi czy gram na swoim kluczu czy na lamocie czy klamocie lub dowolnym innym graczu? Obawiam się, że Polska to kraj demokratyczny, więc każdy ma swoje zdanie i to od nas samych zależy co będziemy robić!J.MIRO wrote: I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?
Dragorwyin nie ma żadnego źródła. Pewnie wymyślił to, żeby podsycić atmosferę tematu.Dydux666 wrote:@J.MIRO Wybacz, ale Dragorwyin napisał że grałeś na Lamocie,chyba ma jakieś źródło.mlody5 wrote:wiedz, że nawet, gdybyś dodał nie wiem całą książkę samych wykrzykników to oni sie nie odczepią. a zresztą, co was to obchodzi czy gram na swoim kluczu czy na lamocie czy klamocie lub dowolnym innym graczu? Obawiam się, że Polska to kraj demokratyczny, więc każdy ma swoje zdanie i to od nas samych zależy co będziemy robić!J.MIRO wrote: I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?
-
J_like_DSJ
lol... czy wy tego nie rozumiecie? jeżeli gram na lamocie to gram na lamocie, jeżeli gram na swoim to gram na swoim. macie własne klucze? ciesze się i gratuluje!Dydux666 wrote: @mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?