przynajmniej w marcu
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
Dragorwyin
Teoretycznie nie. Ale praktycznie tak bo skakanie na World Cup dwoma skoczkami to trochę bez sensu (więcej nie da się wybrać jeśli się nie kupi klucza) no i nie można zapisywać gry.bulwa11 wrote:przecież nie musisz płacić za bete...
Jeżeli zapłacisz dostajesz możliwość grania z większą ilością graczy, online i puchar drużynowy. Potem jak wychodzi full to masz już do niej klucz
Jest to niejako bonus bo jako że jest to beta to tu chodzi przedewszysktim o wyłapywanie błędów a nie o graniu więc równie dobrze można to robić na wersji 'demo'.
Co do wiadomości nt. nowej bety/full wersji. Jak już pisałem, Jussi kończy już robić belki startowe. Uważam, że to dobry pomysł, ale po wprowadzeniu go w życie i wydaniu nowej wersji DSJ w internecie pojawi się mnóstwo filmów "DSJ rekord świata" - o tym kto jak daleko skoczył z najwyższej bramki startowej. Co jak co ale co najmniej 85% graczy będzie skakało tylko z najwyższej belki.
Czekam na wasze opinie
[/quote]
Ale ci na pewno nie będą wygrywać jak się komp pojawi bo jak komp z takiej belki będzie skakał to

Czekam na wasze opinie
Ale ci na pewno nie będą wygrywać jak się komp pojawi bo jak komp z takiej belki będzie skakał to
No chyba ze ktoś będzie chciał mieć najdalszy skok i zrobi wiatr 65.03 pod narty i najwyższą belkę startową
ps. ten temat co zrobiłem (nowy) był z prośbą żeby Jussi dał nam przynajmniej jedną skocznie do beta 1 do zabawy
edit
mi też nie
a żeby Jussi rozwalił tego buga
ps. ten temat co zrobiłem (nowy) był z prośbą żeby Jussi dał nam przynajmniej jedną skocznie do beta 1 do zabawy
edit
mi też nie
a żeby Jussi rozwalił tego buga
Last edited by filip661 on 05 Mar 2011, 21:27, edited 1 time in total.
Witam,
Jakiś czas temu stworzyłem 28 najlepszych skoczków skaczących w sezonie 2002/2003. Przed chwilą ich spakowałem i postanowiłem się nimi z wami podzielić. Dodam, że kombinezony są kolorystycznie zbliżone do tych prawdziwych. Łapcie:
http://www.speedyshare.com/files/27222297/02-03.rar
Jakiś czas temu stworzyłem 28 najlepszych skoczków skaczących w sezonie 2002/2003. Przed chwilą ich spakowałem i postanowiłem się nimi z wami podzielić. Dodam, że kombinezony są kolorystycznie zbliżone do tych prawdziwych. Łapcie:
http://www.speedyshare.com/files/27222297/02-03.rar