ale chyba to "POL" w fladze jak już to powinno być białe
[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
epickie, 11/10 bulwa
obstawiam photoshopa 
Last edited by mask on 21 Nov 2011, 22:00, edited 1 time in total.
-
liverpoolkd14
Kozackie bulwabulwa11 wrote:to i ja się zabawiłem![]()
może potem dodam popup gdy zawodnik siedzi na belce przed skokiem
props!
dooobre bulwa
a tak P.S (taak lubie pisac a tak p.s) - ogladam wlasnie wiadomosci.mowili o 1 sezonie bez malysza. no szkoda ze go juz nie ma (w skokach)
jeszcze jedno - jakie znacie symulatory skokow? (oprocz DSJ,SJ,skoki narciarskie i Rtl Ski Jumping) i jak sie da to link do dema czy cos
a tak P.S (taak lubie pisac a tak p.s) - ogladam wlasnie wiadomosci.mowili o 1 sezonie bez malysza. no szkoda ze go juz nie ma (w skokach)
jeszcze jedno - jakie znacie symulatory skokow? (oprocz DSJ,SJ,skoki narciarskie i Rtl Ski Jumping) i jak sie da to link do dema czy cos
trochę czarny kolor mi tu nie pasuje. Usunął bym też to tło pod notami. Ogólnie nie najgorzej.
Widzę że mipoc to pro w tych kwestiach. 
Bulwa, ładne, chociaż na mój gust trochę zbyt , no nie wiem jak to powiedzieć, takie elektroniczne (?) . Nie pasuje ten fioletowy do gry.
Bulwa, ładne, chociaż na mój gust trochę zbyt , no nie wiem jak to powiedzieć, takie elektroniczne (?) . Nie pasuje ten fioletowy do gry.
Ukłon w twoją stronę, bulwa11, naprawde fajne, mogłby Jussi pokombinować coś właśnie z tymi grafikami. Gdyby było jeszcze to fajne menu z Wielką Krokwią, naprawde oprawa graficzna wyników, odległości itp, itd, była by MOCNYM otwarciem, zaraz po uruchomieniu DSJ. Następnie MOCNE pozytywne uderzenie z samej rozgrywki i mamy hiciorek 
ja też zaszaleję 

wiem, że się nie umywa do prac liverpoolkd14 i bulwy, ale chcę pokazać jak mi to wychodzi. Jeśli dobrze zrozumiałem na poprzednich stronach tematu to taki popup będzie w skokach w nadchodzącym sezonie. Sam wzorowałem się na popupie z PŚ w narciarstwie alpejskim
Czekam na komentarze (te pozytywne i negatywne, których będzie więcej jak mniemam
)
wow, mój 200. post

wiem, że się nie umywa do prac liverpoolkd14 i bulwy, ale chcę pokazać jak mi to wychodzi. Jeśli dobrze zrozumiałem na poprzednich stronach tematu to taki popup będzie w skokach w nadchodzącym sezonie. Sam wzorowałem się na popupie z PŚ w narciarstwie alpejskim
Czekam na komentarze (te pozytywne i negatywne, których będzie więcej jak mniemam
wow, mój 200. post
-
Di Stefano
również bardzo fajnie, a co sądzicie o tym aby w systemie KO była inna ta grafika a w PŚ w sęsie ta belka z nazwiskami wynikami
Dobrze by było jak byś jeszcze jakąś fotke wstawił kamila.... to tylko sugestia, tak to fajnie.
Jak dla mnie liverpoolkd14 zrobił najlepsze ;D Najbardziej przejrzyste i przyjemne dla oka 
@ tomyhy, jeszcze zielone światełko, obok odliczanie i będzie ok 
-
liverpoolkd14
Dziękuję;)Lukinho23 wrote:Jak dla mnie liverpoolkd14 zrobił najlepsze ;D Najbardziej przejrzyste i przyjemne dla oka
Ale z tego co się orientuje to popup tworzy się w oparciu o FLASH
a to co zrobilismy to po prsotu obrazek który jest STATIC
A tak w ogóle to nie wiem na jakiej zasadzie działa to w DSJ
-
ModernWarfare2
Tak patrzyć jak wywijacie tą grafiką xD pięknie 
-
matmatrix121
No piękne prace. Wszystkie mi się podobają ale muszę przyznać, że najbardziej podoba mi się liverpoolkd14. Świetna robota panowie. Nie zapominajcie, że w sobotę a tak właściwie w piątek zaczyna się Puchar Świata a więc przed telewizory!! hehe. Ciekawe kiedy te DSj v.1.0. wyjdzie. Nie mogę się doczekać. Nie to że jestem jakiś neo kids czy coś ale poprostu Jussi nie musiał podawać tylu szczegółów. HEHE. Żartuje. Ale nie no trzeba być cierpliwym. Nieco ponad pół roku wytrzymaliśmy, wytrzymamy miesiąc. Panowie w kupie siła
:D