[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
niee, to nie jest fajne... na yt zasypałaby nas lawina filmów z najwyższej belki i dużym wiatrem, jestem na nie
teraz i tak jest mnóstwo filmów ze skokami z 35 belki co uważam po prostu za totalne lamerstwo i nieumiejętność skakania z domyślnej belki 200 metrów na kulm. To tyle 
-
trepasz2411
ja jestem zwolennikiem ledwie kilku nowych skoczni w FV pod warunkiem, ze Jussi bedzie dodawal regularnie po 1 skoczni tygodniowo, np - weekend skokow w Engelbergu to Jussi tworzy Engelberg itd..
79 skoczni wydaje mi się mało prawdopodobne ...
sądzę że nie będzie więcej niż 30-35, chociaż gdyby było 79 byłbym juppi
sądzę że nie będzie więcej niż 30-35, chociaż gdyby było 79 byłbym juppi
-
Di Stefano
ja z kolei myślę że będzie tych skoczni z 20-25 bo po co więcej
i w końcu zbyt długie skoki będą nie możliwe do wylądowania. Więc żegnamy skoki 250 m na BM 
Przecież na pewno ktoś tyle skoczy. Może nie ustanie, ale skoczy na pewnobulwa11 wrote:i w końcu zbyt długie skoki będą nie możliwe do wylądowania. Więc żegnamy skoki 250 m na BM
ale jak się nie będzie dało lądować to się w końcu znudzi 
-
matmatrix121
Nom to z tym pomysłem, żeby Jussi wprowadzał skocznie w dzień PŚ na danej skoczni. Np. PŚ Zakopane to Jussi daje Wielką Krokiew, oczywiście jakby w v.1.0. nie było. 
a tak a propo daty wydania to przecież Jussi wydał betę-1 w dniu kwalifikacji do pierwszego konkursu w Zakopanem
(chyba
)
-
trepasz2411
Wydał grę w dniu pierwszego konkursu a nie kwalifikacji
Pamiętam dokładnie, było to w trakcie serii próbnej..
Spójrzcie jak fantastycznie Jussi podnosi poziom naszych emocji przed inauguracją sezonu w Kuusamo.. Pomyśleć, że już niedługo będziemy sobie pogrywać na wspaniałej nowej grze, z nowymi skoczniami, nowymi możliwościami.. Szkoda, ze jeszcze co najmniej kilka tygodni nerwówki nas czeka.. Myślę, że ta pełna wersja może zrobić nie małą karierę wśród prawdziwych skoczków..
Spójrzcie jak fantastycznie Jussi podnosi poziom naszych emocji przed inauguracją sezonu w Kuusamo.. Pomyśleć, że już niedługo będziemy sobie pogrywać na wspaniałej nowej grze, z nowymi skoczniami, nowymi możliwościami.. Szkoda, ze jeszcze co najmniej kilka tygodni nerwówki nas czeka.. Myślę, że ta pełna wersja może zrobić nie małą karierę wśród prawdziwych skoczków..
Czy wyada grę na inaugarację PŚ ? No mało prawdopodobne z tego co pisał. Ale, żeby jakoś bardziej nas uspokoić i ucierpliwić mógłby zmienić informację z Q4/2011 na December 2011. Odrazu było by lepiej i wiedzielibyśmy że możemy spodziewać się gry.
A po co zmieniać? Przecież to i tak napisał w Q/A. Pamiętajmy jednak, że napisał PRAWDOPODOBNIE Grudzień. Gdyby był pewny, że nie zdoła w Listopadzie to napisałbym po prostu Grudzień. Ja liczę jednak na coś na inauguarację. Jussi pokazał screena Kuusamo - czemu akurat Kuusamo? Mógł przecież dać skocznię gorzej wyglądającą, tak, by na FV była niespodzianka w postaci pięknych skoczni jak Kuusamo, ale jednak dał Kuusamo - myślę, że to daje do myślenia. Poza tym DSJ 1.7 wyszła bodajże 26 Listopada.
Najmocniej przepraszam za pisanie nie na temat, ale to pytanie do łódzkich kolegów.
Wiecie gdzie odbywają się łódzkie giełdy sportowe?
Potrzebne mi są buty do Atomica, rozmiar 44.
Wiecie gdzie odbywają się łódzkie giełdy sportowe?
Potrzebne mi są buty do Atomica, rozmiar 44.
No tak patrząc, to wcześniejsze wersje faktycznie wychodziły w terminy PŚ, czyli z tego co widać Jussi wyadaje wersje gy w jakieś szczegulniejsze dni, no kto wie...
-
trepasz2411
Oby nie wpadł na pomysł wypuszczenia gry na 60 edycję TCS