a ja wodę mineralną z biedronybuli1992 wrote:ja akurat pod reka mam HORTEX POMARANCZA-BRZOSKWINIA a wiec twoje zdrowie
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
Krzysztof Niechcial
musicie sie chwalic jakie soki pijecie ? myslicie ze to kogos obchodzi? zamknąć te pryszczate ryje dzieci neo
Last edited by Krzysztof Niechcial on 08 Apr 2011, 19:19, edited 1 time in total.
-
ModernWarfare2
-
Bartek5035
-
Dragorwyin
Co za spamerskie dzieciaki, które nabijają sobie posty i tak nie wiem po co... Nie tylko zapewne wkurza to autora gry, ale także większą część ludzi czytających te forum, weźcie się ogarnijcie, ten temat nie jest dla spamu tylko do pomocy ludziom, którzy nie ogarniają angielskiego, omg...
Kaleczycie Angielski i Polski, do tego spam... Jednym słowem, jesteście zajebiści.
Kaleczycie Angielski i Polski, do tego spam... Jednym słowem, jesteście zajebiści.
tak jak już pisałem, najpierw kiedy bd beta 2, póżniej beta3, b4,b5,b...,aż w końcu b100tomyhy wrote:no i co da beta-2? Nasze "kochane" polskie dzieci neo po kilku dniach zabawy w beta-2 zaczną wypytywać o beta-3. To się nie skończy...
Z drugiej strony teraz, każdy kto może chce się dowartościować i świecić przykładną postawą ostentacyjnie tępiąc "polish spam", na który chyba tylko oni tutaj, a nie obcokrajowcy zwracają uwagę. Co zabawne, to ci wielcy "moralizatorzy" przejawiają swoją aktywaność znacznie częściej niż rzekomo spamujący, co może świadczyć o tym, że na forum są od rana non stop. I kto tu wariuje z powoduy drugiej bety? o.O
Last edited by Jackob on 08 Apr 2011, 19:32, edited 1 time in total.